Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț finalizare proiect granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD,  în cadrul SC KIBO DELICE SRL

Anunț finalizare proiect granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD, în cadrul SC KIBO DELICE SRL

SC KIBO DELICE SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul „Grant”, proiect cu nr. RUE 3230 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului și Turismului (MAT) și Agenția pentru IMM, Atragerea de Investiții și Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv, 21.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității economice în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru SC KIBO DELICE SRL, beneficiar din domeniul agroalimentar prevăzut de OUG nr.61 din 06 mai 2022, a cărui activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul a avut printre principalele rezultate, următoarele:

  • menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
  • menținerea sau suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 395,929.59 lei(valoarea totală) din care: 344.286,6 lei grant și 51.642,99 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei Prioritatea de investiții 4d - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare Obiectiv Specific OS 4.1. - Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19 Acțiunea 4.1.2 Sprijin pentru capital de lucru.

SC KIBO DELICE SRL

Municipiul Constanţa, Strada Dezrobirii, Nr. 101,

Jud. Constanta

Persoana de contact: CHIRILA MARIA

Tel: 0734170024

E-mail: chirilagheorghe@gmail.com

[P]

Vizualizări: 104