Ești membru? Cont nou / Autentificare

Blog

4 August 2023

Mituri și adevăruri despre finanțările europene

La fonduri-structurale.ro primim peste 500 de întrebări anual de la membrii comunității noastre. Acestora li se alătură în fiecare an câteva zeci de clienți care aleg să își scrie proiectele împreună cu noi și sute de persoane care participă la evenimentele noastre.

Citește articolul
1 February 2023

Primul venit, primul servit: Este cineva care crede, cu adevărat, că acest principiu generează rezultate bune?

Lucrez în domeniul consultanței și finanțărilor europene de aproape 15 ani. În plus, făcând parte din echipa fonduri-structurale.ro am fost tot timpul conectată la situația de ansamblu a finanțărilor. Am fost martoră la multe schimbări de viziune, situații provocatoare sau chiar tensionate. Am contribuit în numeroase rânduri, alături de colegii mei, ca parte a misiunii noastre de a sprijini îmbunătățirea capacității autorităților și beneficiarilor, cu propuneri, observații, recomandări și analize pe teme relative finanțărilor. Mă consider o profesionistă în domeniu și cred că am capacitate peste medie de a face față provocărilor acestuia. Împreună cu colegii mei, am scris și […]

Citește articolul
15 December 2022

Harta Inovatorilor Sociali din România 2022. O hartă mai mică, dar un ecosistem mai mare

Partenerii noștri de la Ashoka România au publicat la începutul acestei săptămâni Harta Inovatorilor Sociali din România 2022. La cinci ani de la prima Hartă a Inovatorilor Sociali din țara noastră, Ashoka, alături de IZI data, au făcut din nou acest efort consistent de mapare din care a rezultat o hartă interactivă detaliată cu 779 de oameni care generează schimbarea în țara noastră, etichetați inspirat și inspirațional ca „inovatori sociali”. O hartă „mai mică” decât cea din 2017 (care conținea 932 de nume), așa cum chiar inițiatorii demersului au concluzionat. Dar, în opinia mea, o hartă care reflectă un ecosistem […]

Citește articolul
12 April 2021

Mix de finanțare: grant european & crowdfunding

Sunt deja mai bine de 6-7 ani de când am început programele de accelerare pentru antreprenori sociali. Experiența managementului acestor programe și experiența muncii cu astfel de afaceri ne-a învățat că nu există o „rețetă” perfectă pentru sprijinirea afacerilor sociale.

Citește articolul
8 February 2021

Inspirație pentru antreprenorii sociali!

Știm că mulți dintre voi pregătiți în această perioadă planuri de afaceri pentru competiția noastră organizată în cadrul Social Start-Up. Ne-am dori să aveți idei faine și viziune pentru a vă îndeplini misiunea socială.

Citește articolul
3 December 2020

Finanțează o afacere cu sens!

Citești acest mesaj pentru că faci parte din comunitatea oamenilor cu idei faine, comunitatea fonduri-structurale.ro. Comunitatea oamenilor preocupați de succes, a oamenilor de acțiune, care întâmpină provocările împreună și care împreună găsesc soluții. Pentru voi echipa fonduri-structurale.ro a creat un nou instrument de finanțare, platforma de crowdfunding consolid8.ro. Timpul și dedicarea noastră încearcă să răsplătească interesul cu care voi ne urmăriți.

Citește articolul