Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Premiile „Altiero Spinelli for Outreach: Spreading Knowledge about Europe”: fonduri-structurale.ro printre câștigători!

Premiile „Altiero Spinelli for Outreach: Spreading Knowledge about Europe”: fonduri-structurale.ro printre câștigători!

Ieri, 20 iunie 2018, s-au decernat la Bruxelles Premiile „Altiero Spinelli Prize for Outreach: Spreading Knowledge about Europe”.

www.fonduri-structurale.ro este singura inițiativă românească premiată în cadrul competiției derulate de Comisia Europeană - portalul nostru a primit premiul III. Concursul în cadrul căreia s-au înscris 279 de competitori are 22 de premianți!

Dragoș Jaliu, fondatorul fonduri-structurale.ro, ne-a reprezentat ieri la House of European History la Bruxelles pentru a ridica premiul: „Ne-am propus la lansarea site-ului în 2006 să sprijinim un număr cât mai mare de români să afle despre oportunitățile de finanțare nerambursabilă aduse de integrarea în Uniunea Europeană și, în același timp, să contribuim la creșterea capacității românilor de a implementa astfel de inițiative. Sunt astăzi aici cu o traistă tradițională creată într-o structură de economie socială finanțată în cadrul unui proiect european în România, proiect care, așa cum ne-a mărturisit managerul acestuia, nu ar fi existat dacă nu ar fi aflat despre linia de finanțare de pe portalul nostru. Sunt convins că am creat o comunitate fonduri-structurale.ro, comunitate care la rândul ei contribuie la promovarea oportunităților de finanțare europene. Mulțumesc!

Competiția s-a adresat tuturor inițiativelor europene care comunică către publicul larg despre Uniunea Europeană: valorile fondatoare, istorie, acțiuni și beneficii; inițiative care contribuie la creșterea nivelului de înțelegere a mecanismelor specifice Uniunii Europene și care contribuie la creșterea gradului de implicare a cetățenilor în oportunitățile create de UE.

De 11 ani, noi, la fonduri-structurale.ro, am creat o comunitate de beneficiari și potențiali beneficiari de fonduri europene: peste 110000 de membri, 43000 de abonați la newslettere zilnice și peste 21000 de prieteni în social media. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți!  

Felicitări tuturor inițiativelor!

Află mai multe despre câștigători:

Echipa fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 5218