Ești membru? Cont nou / Autentificare
Despre noi

Despre noi

fonduri-structurale.ro reprezintă o echipă de oameni dedicați performanței, care din 2007 perseverează în a oferi un pachet de servicii complet privind implementarea finanțărilor nerambursabile în România.  

Misiunea noastră este să sprijinim organizațiile publice și private mature, precum și start-up-urile și antreprenorii sociali pe întreaga lor călătorie, de la dezvoltarea abilităților esențiale de afaceri, management de proiect și gestionare de finanțări până la asigurarea de resurse pentru dezvoltare prin crowdfunding, granturi și instrumente financiare inovatoare. 

Ne dedicăm dezvoltării un ecosistem național și european bazat pe impact, oferind părților interesate instrumente și resurse cheie: acces la finanțare (granturi prin fonduri-structurale.ro și finanțare participativă prin platforma noastră de crowdfunding - consolid8.ro), acces la know-how (mentori și specialiști), acces la informații despre investițiile de impact pentru investitori și construirea de mecanisme de suport pentru autoritățile publice pentru a sprijini antreprenoriatul social și tranziția către o economie verde. Desfășurăm festivalul consolid8 la Brașov, România, prezentând soluții pentru un viitor sustenabil și digital (prima ediție în 2022, a doua ediție confirmată pentru 2023 cu sprijin prin programul Orizont Europa, precum și de la parteneri privați).

Facem toate acestea în principal prin:

  • Informare. Fonduri-structurale.ro este liderul surselor online de informare despre finanțări nerambursabile. Comunitatea fonduri-structurale.ro numără peste 120.000 membri înregistrați, peste 13000 de abonați la newsletter și peste 28.000 de prieteni în social media.

Portalul a primit Diploma de excelență în popularizarea, gestionarea și pregătirea programelor co-finanțate din Fonduri Europene acordată de Fundația EUROLINK – Casa Europei (2008) și Premiul de excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene acordat de Institutul European din România (2014). Este singura inițiativă românească premiată în cadrul competiției organizate de Comisia Europeană Altiero Spinelli Prize for Outreach: Spreading Knowledge about Europe (2017).

Fonduri-structurale.ro este organizatorul campaniei „Succesul e …MOLIPSITOR!” și al Galei Fondurilor Structurale în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România. La cele două ediții ale Galei Fondurilor Structurale (2014 și 2017), peste 50 de proiecte derulate în România au fost recompensate pentru rezultatele lor.

  • Consultanță & business development. Echipa fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor în domeniile resurselor umane, dezvoltării mediului de afaceri, cercetării, IT&C şi dezvoltării capacității administrative. A implementat peste 20 de proiecte cu finanțare nerambursabilă și a administrat și administrează 8 acceleratoare de afaceri (din care două pentru afaceri sociale) prin care oferă finanțare nerambursabilă pentru peste 200 de start-up-uri, din care peste 30 sunt întreprinderi sociale. Suntem membri (EAIC) - The European Association of Innovation Consultants. De asemenea, din vara anului 2023, suntem membri ai Euclid Network  - rețea europeană de organizații care sprijină antreprenorii sociali.  
  • Training. Echipa fonduri-structurale.ro este unul dintre furnizorii de referință în domeniul managementului de proiect, accesării de fonduri europene, achizițiilor publice, dezvoltării abilităţilor antreprenoriale și formării de formatori, instruind și certificând la cele mai înalte standarde peste 3500 de reprezentanţi ai mediului public şi privat din România, dar şi din alte state. În 2018, a creat un program inovator de formare adresat companiilor din industriile creative, IT și automotive, prin care peste 400 de manageri au urmat workshopuri în managementul inovării, managementului de produs, business simulation, inovare socială și management de proiect – abordarea PMI.

Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea noastră anuală, citește retrospectivele disponibile:

Echipa fonduri-structurale.ro:

Dragoș Jaliu 

CEO 

LinkedIn

Mirela Săcăluș

Partner & Senior Consultant

LinkedIn

Cristina Pojoga 

Partner & Senior Consultant

LinkedIn

Raluca Prelucă 

Partner & Senior Consultant

LinkedIn

Dana Miron 

Consultant 

LinkedIn

Ana-Maria Radu

Consultant 

LinkedIn

Elena Neamțu 

Manager financiar

LinkedIn

Ana - Maria Apetrei

Consultant 

LinkedIn

Vilia Rugel

Manager de marketing

LinkedIn

Marta Stanciu

Asistent

LinkedIn

Florina Oprescu

Asistent

LinkedIn

Anca Dănăilă

Asistent

 

Știri recente
Azi, 20 aprilie 2024
Ieri, 19 aprilie 2024