Ești membru? Cont nou / Autentificare

Despre noi

Fonduri-structurale.ro este un proiect marca Structural Consulting Group menit să ofere informare și consiliere în domeniul fondurilor structurale. Ca recunoaștere din partea utilizatorilor noștri, portalul a primit Diploma de excelență în popularizarea, gestionarea și pregătirea programelor co-finanțate din Fonduri Europene acordată de Fundația EUROLINK – Casa Europei (2008) și Premiul de excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene acordat de Institutul European din România (2014).

Echipa fonduri-structurale.ro:

Dragoș Jaliu

În 2006, Dragoș este inițiatorul și arhitectul șef la portalului fonduri-structurale.ro. În activitatea de zi cu zi, Dragoș se împarte între consultant finanțări europene, formator în domeniul fondurilor și procedurilor europene, reformei în administrație și a managementului de proiect, dezvoltare de competențe antreprenoriale, planificare strategică, expert în implementarea proiectelor europene, conferențiar SNSPA - Facultatea de Administrație Publică, membru Project Management Institute și blogger în domeniul finanțărilor. 

Mirela Săcăluș

În 2007 intră în echipă primul angajat care trudește la actualizarea zilnică a fonduri-structurale.ro, Mirela. Mereu atentă la detalii, Mirela este redactor pentru portalul fonduri-structurale.ro, iar în calitate de consultant fonduri structurale scrie și implementează proiecte finanțate din fonduri europene și de la bugetul de stat nerambursabile în domenii precum resurse umane, TIC, dezvoltare de afaceri, economia socială.

Cristina Pojoga

Din 2009, mii de știri iscusite pleacă de sub condeiul Cristinei către utilizatori. Cristina este analistul portalului www.fonduri-structurale.ro, consultant finanțări europene și de la bugetul de stat, expert în implementarea proiectelor finanțate din FSE în domenii precum resurse umane, economia socială și dezvoltare de afaceri.

Raluca Prelucă

Raluca devine membru al echipei fonduri-structurale.ro în 2010. Raluca este consultant finanțări europene și coordonatorul programelor de formare, expert în implementarea proiectelor finanțate din FSE. Alte mii de știri pleacă de sub condeiul ei către utilizatorii fonduri-structurale.ro.

Dana Pojoga

Dana s-a oferit să dea o mână de ajutor la organizarea Galei Fondurilor Structurale în 2014 și nu am mai lăsat-o să plece. Dana are experiență în accesarea și implementarea fondurilor europene prin prisma calității de membru avute în echipele de implementare a proiectelor POSDRU pe care Structural Consulting™ Group le-a desfășurat. Multe dintre fișele de proiect pe care le puteți accesa pe fonduri-structurale.ro au fost pregătite de Dana!

Silvia Nistor

Foarte organizată și răbdătoare, Silvia este membru al echipei fonduri-structurale.ro din vara anului 2016. Multe dintre „altele finanțări” din secțiunea dedicată de pe fonduri-structurale.ro sunt pregătite de Silvia!

Ștefan Hobjilă

Membru al echipei din 2018, Ștefan face ca proiectele noastre să arate cât mai prietenos și plăcut vizual, ocupandu-se de partea grafică. De la el pleacă o multitudine de vizualuri pe care le vedeți în postările noastre.

Ana - Maria Radu

Începând cu vara anului 2018, Ana-Maria participă s-a alăturat echipei noastre! Pregătește zilnic pentru utilizatorii fonduri-structurale.ro știrile și informații despre alte oportunități de finanțare.

Andreea Ursulică

Andreea a început în octombrie 2018 programul nostru de internship și ne ajută cu tot ce înseamnă cifre & bugete & excel. Nu știm dacă și-a dorit neapărat de când era mică să înțeleagă hățișurile unor bugete finanțate din fonduri europene, dar deocamdată nu dă semne că s-ar fi speriat de prevederile din manualele beneficiarilor.