Ești membru? Cont nou / Autentificare

Despre noi

Fonduri-structurale.ro este un proiect marca Structural Consulting Group menit să ofere informare și consiliere în domeniul fondurilor structurale. Ca recunoaștere din partea utilizatorilor noștri, portalul a primit Diploma de excelență în popularizarea, gestionarea și pregătirea programelor co-finanțate din Fonduri Europene acordată de Fundația EUROLINK – Casa Europei (2008) și Premiul de excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene acordat de Institutul European din România (2014).

Echipa fonduri-structurale.ro:

Dragoș Jaliu

În 2006, Dragoș este inițiatorul și arhitectul șef al portalului fonduri-structurale.ro. În activitatea de zi cu zi, Dragoș se împarte între consultant finanțări europene, formator în domeniul fondurilor și procedurilor europene, reformei în administrație și a managementului de proiect, dezvoltare de competențe antreprenoriale, planificare strategică, expert în implementarea proiectelor europene, conferențiar SNSPA - Facultatea de Administrație Publică, membru Project Management Institute și blogger în domeniul finanțărilor. 

Mirela Săcăluș

În 2007 intră în echipă primul angajat care trudește la actualizarea zilnică a fonduri-structurale.ro, Mirela. Mereu atentă la detalii, Mirela este redactor pentru portalul fonduri-structurale.ro, iar în calitate de consultant fonduri structurale scrie și implementează proiecte finanțate din fonduri europene și de la bugetul de stat nerambursabile în domenii precum resurse umane, TIC, dezvoltare de afaceri, economia socială.

Cristina Pojoga

Din 2009, mii de știri iscusite pleacă de sub condeiul Cristinei către utilizatori. Cristina este analistul portalului www.fonduri-structurale.ro, consultant finanțări europene și de la bugetul de stat, expert în implementarea proiectelor finanțate din FSE în domenii precum resurse umane, economia socială și dezvoltare de afaceri.

Raluca Prelucă

Raluca devine membru al echipei fonduri-structurale.ro în 2010. Raluca este consultant finanțări europene și coordonatorul programelor de formare, expert în implementarea proiectelor finanțate din FSE. Alte mii de știri pleacă de sub condeiul ei către utilizatorii fonduri-structurale.ro.

Dana Miron

Dana s-a oferit să dea o mână de ajutor la organizarea Galei Fondurilor Structurale în 2014 și nu am mai lăsat-o să plece. Dana are experiență în accesarea și implementarea fondurilor europene prin prisma calității de membru avute în echipele de implementare a proiectelor POSDRU pe care Structural Consulting™ Group le-a desfășurat. Multe dintre fișele de proiect pe care le puteți accesa pe fonduri-structurale.ro au fost pregătite de Dana!

Silvia Nistor

Foarte organizată și răbdătoare, Silvia este membru al echipei fonduri-structurale.ro din vara anului 2016. Multe dintre „altele finanțări” din secțiunea dedicată de pe fonduri-structurale.ro sunt pregătite de Silvia!

Ana - Maria Radu

Începând cu vara anului 2018, Ana-Maria s-a alăturat echipei noastre! Pregătește zilnic pentru utilizatorii fonduri-structurale.ro știrile și informații despre alte oportunități de finanțare.

Corina Chircea

Nou venită în echipă, în februarie 2019, Corina îşi doreşte să ne ajute, lucrând împreună cu restul echipei la site pentru ca acesta să fie cât mai complet şi util cu putinţă. De asemenea, ea va da şi o mână de ajutor în ceea ce priveşte scrierea şi implementarea de proiecte.

Alexandra Iancu

De profesie jurist, Alexandra s-a alăturat echipei noastre în Aprilie 2019 și lucrează la studiile noastre & proiecte noi.

Elena Neamțu

Elena, unul dintre cei mai noi membri ai echipei, ni s-a alăturat în August 2019 și se ocupă de verificarea cheltuielilor efectuate de startupurile pe care le finanțăm și de ordinea financiară a proiectelor noastre.

Mihaela Prodan

Cu o pasiune vibrantă pentru social media și marketing online, Mihaela creează, de 6 ani, cu maiestrie campanii digitale și strategii de comunicare pentru brandurile care doresc să-și facă auzită „vocea” în online. Din august 2019 s-a alăturat companiei noastre ca social media specialist, iar printre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să aducă fonduri-structurale.ro și pe Instagram! Check us out!

Carmen Dinu

Carmen s-a alăturat echipei noastre în septembrie 2019 și este implicată în verificarea cheltuielilor efectuate de startupurile pe care le finanțăm și de organizarea activității financiare a companiei noastre, alături de Elena. Niciun bănuț european nu va scăpa neverificat din mâinile lor!