Ești membru? Cont nou / Autentificare
Despre noi

Despre noi

fonduri-structurale.ro reprezintă o echipă de oameni dedicați performanței, care din 2007 perseverează în a oferi un pachet de servicii complet privind implementarea finanțărilor nerambursabile în România.  

Informare. Fonduri-structurale.ro este liderul surselor online de informare despre finanțări nerambursabile. Comunitatea fonduri-structurale.ro numără peste 120.000 membri înregistrați, peste 13000 de abonați la newsletter și peste 28.000 de prieteni în social media.

Portalul a primit Diploma de excelență în popularizarea, gestionarea și pregătirea programelor co-finanțate din Fonduri Europene acordată de Fundația EUROLINK – Casa Europei (2008) și Premiul de excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene acordat de Institutul European din România (2014). Este singura inițiativă românească premiată în cadrul competiției organizate de Comisia Europeană Altiero Spinelli Prize for Outreach: Spreading Knowledge about Europe (2017).

Fonduri-structurale.ro este organizatorul campaniei „Succesul e …MOLIPSITOR!” și al Galei Fondurilor Structurale în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România. La cele două ediții ale Galei Fondurilor Structurale (2014 și 2017), peste 50 de proiecte derulate în România au fost recompensate pentru rezultatele lor.

Consultanță & business development. Echipa fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor în domeniile resurselor umane, dezvoltării mediului de afaceri, cercetării, IT&C şi dezvoltării capacității administrative. A implementat peste 20 de proiecte cu finanțare nerambursabilă și administrează în prezent 4 acceleratoare de afaceri în Regiunile Centru, Nord-Vest, Vest și Sud-Est care oferă finanțare nerambursabilă pentru peste 160 de start-up-uri. De asemenea, fonduri-structurale.ro finanțează și sprijină dezvoltarea întreprinderilor sociale la nivel național. Peste 30 de întreprinderi sociale noi primesc sprijin și finanțare prin intermediul inițiativelor noastre noastre. Suntem membri EWGIC - European Working Group of Innovation Consultants.

Training. Echipa fonduri-structurale.ro este unul dintre furnizorii de referință în domeniul managementului de proiect, accesării de fonduri europene, achizițiilor publice, dezvoltării abilităţilor antreprenoriale și formării de formatori, instruind și certificând la cele mai înalte standarde peste 3500 de reprezentanţi ai mediului public şi privat din România, dar şi din alte state. În 2018, a creat un program inovator de formare adresat companiilor din industriile creative, IT și automotive, prin care peste 400 de manageri au urmat workshopuri în managementul inovării, managementului de produs, business simulation, inovare socială și management de proiect – abordarea PMI.

Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea noastră anuală, citește retrospectivele disponibile:

Echipa fonduri-structurale.ro:

Dragoș Jaliu

În 2006, Dragoș este inițiatorul și arhitectul șef al portalului fonduri-structurale.ro. În activitatea de zi cu zi, Dragoș se împarte între consultant finanțări europene, formator în domeniul fondurilor și procedurilor europene, reformei în administrație și a managementului de proiect, dezvoltare de competențe antreprenoriale, planificare strategică, expert în implementarea proiectelor europene, conferențiar SNSPA - Facultatea de Administrație Publică, membru Project Management Institute și blogger în domeniul finanțărilor. 

Mirela Săcăluș

În 2007 intră în echipă primul angajat care trudește la actualizarea zilnică a fonduri-structurale.ro, Mirela. Mereu atentă la detalii, Mirela este redactor pentru portalul fonduri-structurale.ro, iar în calitate de consultant fonduri structurale scrie și implementează proiecte finanțate din fonduri europene și de la bugetul de stat nerambursabile în domenii precum resurse umane, TIC, dezvoltare de afaceri, economia socială.

Cristina Pojoga

Din 2009, mii de știri iscusite pleacă de sub condeiul Cristinei către utilizatori. Cristina este analistul portalului www.fonduri-structurale.ro, consultant finanțări europene și de la bugetul de stat, expert în implementarea proiectelor finanțate din FSE în domenii precum resurse umane, economia socială și dezvoltare de afaceri.

Raluca Prelucă

Raluca devine membru al echipei fonduri-structurale.ro în 2010. Raluca este consultant finanțări europene și coordonatorul programelor de formare, expert în implementarea proiectelor finanțate din FSE. Alte mii de știri pleacă de sub condeiul ei către utilizatorii fonduri-structurale.ro.

Dana Miron

Dana s-a oferit să dea o mână de ajutor la organizarea Galei Fondurilor Structurale în 2014 și nu am mai lăsat-o să plece. Dana are experiență în accesarea și implementarea fondurilor europene prin prisma calității de membru avute în echipele de implementare a proiectelor POSDRU pe care le-am desfășurat. Multe dintre fișele de proiect pe care le puteți accesa pe fonduri-structurale.ro au fost pregătite de Dana!

Ana - Maria Radu

Începând cu vara anului 2018, Ana-Maria s-a alăturat echipei noastre! Pregătește zilnic pentru utilizatorii fonduri-structurale.ro știrile și informații despre alte oportunități de finanțare.

Elena Neamțu

Elena, unul dintre cei mai noi membri ai echipei, ni s-a alăturat în August 2019 și se ocupă de verificarea cheltuielilor efectuate de startupurile pe care le finanțăm și de ordinea financiară a proiectelor noastre.

Antonia Anton

La început de drum, pasionată de domeniul finanțărilor și management de proiect, Antonia evoluează alături de noi răbdătoare și organizată, implicându-se în editarea conținutului fonduri-structurale.ro!

Elena Buzilă

Interesată atât de domeniul content marketingului, cât și de cel al fondurilor europene, Elena își începe drumul alături de noi, ocupându-se de redactarea de conținut de pe site-ul fonduri-structurale.ro

Știri recente
Azi, 27 septembrie 2021
Ieri, 26 septembrie 2021