Ești membru? Cont nou / Autentificare
Despre noi

Despre noi

fonduri-structurale.ro reprezintă o echipă de oameni dedicați performanței, care din 2007 perseverează în a oferi un pachet de servicii complet privind implementarea finanțărilor nerambursabile în România.  

Informare. Fonduri-structurale.ro este liderul surselor online de informare despre finanțări nerambursabile. Comunitatea fonduri-structurale.ro numără peste 120.000 membri înregistrați, peste 13000 de abonați la newsletter și peste 28.000 de prieteni în social media.

Portalul a primit Diploma de excelență în popularizarea, gestionarea și pregătirea programelor co-finanțate din Fonduri Europene acordată de Fundația EUROLINK – Casa Europei (2008) și Premiul de excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene acordat de Institutul European din România (2014). Este singura inițiativă românească premiată în cadrul competiției organizate de Comisia Europeană Altiero Spinelli Prize for Outreach: Spreading Knowledge about Europe (2017).

Fonduri-structurale.ro este organizatorul campaniei „Succesul e …MOLIPSITOR!” și al Galei Fondurilor Structurale în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România. La cele două ediții ale Galei Fondurilor Structurale (2014 și 2017), peste 50 de proiecte derulate în România au fost recompensate pentru rezultatele lor.

Consultanță & business development. Echipa fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor în domeniile resurselor umane, dezvoltării mediului de afaceri, cercetării, IT&C şi dezvoltării capacității administrative. A implementat peste 20 de proiecte cu finanțare nerambursabilă și administrează în prezent 4 acceleratoare de afaceri în Regiunile Centru, Nord-Vest, Vest și Sud-Est care oferă finanțare nerambursabilă pentru peste 160 de start-up-uri. De asemenea, fonduri-structurale.ro finanțează și sprijină dezvoltarea întreprinderilor sociale la nivel național. Peste 30 de întreprinderi sociale noi primesc sprijin și finanțare prin intermediul inițiativelor noastre noastre. Suntem membri EWGIC - European Working Group of Innovation Consultants.

Training. Echipa fonduri-structurale.ro este unul dintre furnizorii de referință în domeniul managementului de proiect, accesării de fonduri europene, achizițiilor publice, dezvoltării abilităţilor antreprenoriale și formării de formatori, instruind și certificând la cele mai înalte standarde peste 3500 de reprezentanţi ai mediului public şi privat din România, dar şi din alte state. În 2018, a creat un program inovator de formare adresat companiilor din industriile creative, IT și automotive, prin care peste 400 de manageri au urmat workshopuri în managementul inovării, managementului de produs, business simulation, inovare socială și management de proiect – abordarea PMI.

Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea noastră anuală, citește retrospectivele disponibile:

Echipa fonduri-structurale.ro:

Dragoș Jaliu 

CEO 

LinkedIn

Mirela Săcăluș

Partner & Senior Consultant

LinkedIn

Cristina Pojoga 

Partner & Senior Consultant

LinkedIn

Raluca Prelucă 

Partner & Senior Consultant

LinkedIn

Dana Miron 

Consultant 

LinkedIn

Ana-Maria Radu

Consultant 

LinkedIn

Elena Neamțu 

Manager financiar

LinkedIn

 

 

Vilia Rugel

Asistent

LinkedIn

Ana - Maria Apetrei

Asistent

LinkedIn