Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: Lansare apel necompetitiv pentru sprijinirea acțiunilor de consolidare a capacității autorităților și instituțiilor publice centrale

AM POCA a anunțat miercuri, 7 decembrie 2022, lansarea apelului non-competitiv POCA/1097/1/1 (IP25/2022) Sprijin pentru acțiuni de consolidare a capacității autorităților și instituțiilor publice centrale.

Scopul acestui apel este de a sprijini autoritățile și instituțiile publice centrale pentru implementarea de acțiuni care conduc la o planificare strategică eficientă, implementarea unor măsuri de simplificare pentru cetățeni, de sistematizare și simplificare a fondului activ al legislației, de reducere a poverii administrative pentru mediul de afaceri, de creare a cadrului pentru dezvoltarea la nivel local, de elaborare de politici publice bazate pe dovezi.

Solicitanți eligibili:

  • Cancelaria Prim-Ministrului;
  • Senatul României;
  • Ministerul Afacerilor Externe – Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență;
  • Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Pot fi parteneri următoarele categorii de instituții:

  • autorități și instituții publice centrale așa cum sunt ele adresate în SCAP;
  • instituții de învățământ superior acreditate și de cercetare.

Alocare financiară eligibilă orientativă este de 20.000.000,00 lei.

Termenul limită de depunere a fișelor de proiect este 30.12.2022, ora 23:59. Fișa de proiect se va transmite exclusiv în format electronic, semnată de către reprezentantul legal sau un împuternicit la adresa de mail fisedeproiect@poca.ro, cu menționarea, în subiectul mesajului, cererea de proiecte POCA/1097/1/1 (IP25/2022).

Descarcă documentele

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: POCA

Vizualizări: 201