Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: Aplicabilitatea Instrucțiunilor 3 și 4 referitoare la prelungirea implementării sau suspendarea contractelor în contextul COVID a încetat

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 a anunțat ieri, 20 iulie, faptul că, în baza Notei nr.96548/14.07.2020 aprobate de către ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Instrucțiunea 3/2020 și Instrucțiunea 4/2020 își încetează aplicabilitatea.

Toate cererile de prelungire a perioadei de implementare sau a celor privind suspendarea contractelor de finanțare vor fi depuse de către beneficiari și procesate de către AM POCA, în conformitate cu prevederile legale, contractuale și procedurale, în vigoare la data prezentei.

Prevederile celor două documente constau în prelungirea duratei proiectelor, respectiv suspendarea aplicării prevederilor Contractului și sunt disponibile aici.

***

În contextul COVID-19, fonduri-structurale.ro a realizat o pagină a documentelor emise de Autoritățile de Management aferente tuturor programelor operaționale. Pagina este disponibilă aici.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: AM POCA

Vizualizări: 180