Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

O municipalitate suedeza cauta parteneri pentru un proiect finantat prin programul Leonardo da Vinci

Departamentul de servicii sociale al municipalitatii din Vänersborg, Suedia, cauta parteneri pentru un proiect de 2 ani (2012-2014) ce urmeaza sa fie depus in vederea obtinerii unei cofinantari prin programul Leonardo da Vinci, cererea de proiecte prevazuta pentru februarie 2012.

Domeniul de actiune este cel social, ingrijire pentru persoanele in varsta si recrutare de voluntari, tematica fiind aleasa in contextul schimbarilor demografice prevazute la nivel european si interesului pe care comunitatea, in special autoritatile publice locale si regionale, trebuie sa-l acorde implicarii crescute in viata sociala si culturala a persoanelor in varsta.

Data limita de exprimare a interesului: 30 septembrie 2011; pana in prezent, si-a exprimat interesul de a fi partener departamentul pentru tineret, familie si servicii sociale al districtului Kreis-Offenbach din Germania.

Contact pentru detalii: Sture Johansson - Head of Social Services Department (intre 18 iulie - 15 august in concediu), tel.+46- (0)521-72 14 71 e-mail: sture.johansson@vanersborg.se sau Per Ekman - Planning and investigations secretary (in concediu intre 4 iulie - 8 august), tel. +46-(0)521-72 17 56 e-mail: per.ekman@vanersborg.se.

Pentru mai multe detalii, click aici

Sursa: www.uncjr.ro

Vizualizări: 101