Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Noi intrebari frecvente in cadrul POSDRU

Pentru a veni in sprijinul potentialilor beneficiari, AM POSDRU a publicat pe 7 iulie 2010 cele mai frecvente intrebari adresate in ultimul timp de catre aplicanti, referitoare la eligibilitatea solicitantilor/partenerilor in cadrul POSDRU.

Intrebare:

Care sunt formele legale prin care managerul de proiect isi poate desfasura activitatea in cadrul organizatiei solicitante, astfel incat proiectul sa fie considerat eligibil (contract individual de munca pe termen determinat/nedeterminat, conventie civila, contract de mandat, contract de colaborare, etc).


Raspuns:


In momentul depunerii unei cereri de finantare, nu este obligatoriu ca echipa de management sa se afle in relatii de munca cu solicitantul. CV-urile echipei de implementare vor fi solicitate, in conditiile in care proiectul este recomandat spre finantare nerambursabila in etapa de precontractare.

Managerul de proiect va fi angajat pe baza de contract de munca/raport de serviciu sau externalizat pe baza unui contract de prestari servicii (subcontractare). Cheltuielile cu managerul de proiect se fundamenteaza in bugetul estimat al proiectului la capitolul bugetar „Cheltuieli Directe”.

Pentru a consulta intregul text publicat de AM POSDRU, click aici

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 92