Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminarii regionale de informare Regio 2007-2013

ADR Centru, in calitatea sa de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional, va organiza in perioada 23 iunie – 2 iulie 2009 o serie de seminarii de informare privind Regio la nivel regional. Astfel este prevazuta cate o intalnire la nivelul fiecarui judet.

Se doreste ca prin aceste seminarii sa se prezinte cat mai practic, cu ajutorul unor exemple, modul cum pot fi abordate unele aspecte legate de accesarea fondurilor prin intermediul Regio. In cadrul fiecarei intalniri se vor prezenta pe scurt axele prioritare ale Programului Operational Regional si stadiul implementarii acestuia la nivelul Regiunii Centru, iar in cadrul grupurilor de lucru se vor discuta aspecte specifice privind greseli frecvente intalnite in procesul de evaluare si selectie, discutarea celor mai dese probleme intalnite de solicitanti in procesul de pregatire al cererii de finantare; aspecte generale privind implementarea fondurilor disponibile prin Programul Operational Regional.

Calendarul acestor intalniri este urmatorul:

Nr. Crt.

Judet tinta

Locatia

Data

1

Alba

Alba Iulia, Sala de sedin?e a Hotelului Parc, str. Primaverii nr. 4

24 iunie 2009

2

Sibiu

Sibiu, Sala Thalia, str. Cetatii nr. 3-5

23 iunie 2009

3

Mures

Tg. Mures, Sala de sedin?e a Camerei de Comert si Industrie Mures, str. Primariei nr. 2

25 iunie 2009

4

Harghita

Miercurea Ciuc, Sala de protocol a Consiliului Judetean Harghita, P-ta Libertatii nr. 5

30 iunie 2009

5

Covasna

Sf. Gheorghe, locatia va fi furnizata ulterior

1 iulie 2009

6

Brasov

Brasov, Sala 120 a Consiliului Judetean Brasov, B-dul Eroilor nr. 5

2 iulie 2009



Anexat gasiti agenda propusa pentru aceste seminarii. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail programe@adrcentru.ro sau prin fax la nr. 0258/818613 cu mentiunea in care judet o sa participati.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 78