Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Finalizarea proiectului „Dezvoltarea KMC Colors SRL prin investiții”

Finalizarea proiectului „Dezvoltarea KMC Colors SRL prin investiții”

Societatea comercială KMC Colors SRL a derulat proiectul “Dezvoltarea KMC Colors SRL prin investii”, cod SMIS 158884 în cadrul PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, Axa prioritară 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive, Tip de proiect: "Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență".

Proiectul are valoarea totală de 2,194,607.44 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă – 1,100,686.16 lei. Finanțarea este asigurată prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului este redresarea si îmbunătățirea competitivității economice a companiei KMC COLORS SRL si consolidarea poziției pe piață datorită unor avantaje competitive care să ii permită creșterea dimensiunii pieței adresate.

Rezultatele proiectului sunt:

  • Deținerea unei infrastructuri necesare tratării și acoperirii materialelor formată din 4 active corporale și un activ necorporal.
  • Deținerea unor active corporale care permit o contribuție semnificativă la atenuarea schimbărilor climatice.
  • Dezvoltarea activității de tratare și acoperire a metalelor.

Proiectul a fost implementat în comuna Ernei, sat Ernei, județul Mureș în perioada 12.12.2022 – 31.12.2023.

„Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020”

[P]

Vizualizări: 46