Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Finalizarea proiectului Dezvoltarea Psiho Neuro Mag SRL prin investiții”

Finalizarea proiectului Dezvoltarea Psiho Neuro Mag SRL prin investiții”

Societatea comercială PSIHO NEURO MAG S.R.L. a derulat proiectul “Dezvoltarea Psiho Neuro Mag SRL prin investitii”, cod SMIS 161076 în cadrul PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE, Axa prioritară 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, Prioritatea de investiții - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Granturi de investiții sub formă de ajutor de minimis.

Proiectul are valoarea totală de 969.070,36 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă – 829.593,32 lei. Finanțarea este asigurată prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piața a companiei Psiho Neuro Mag SRL prin investiții în retehnologizare. Scopul proiectului este ca datorita retehnologizării, a achiziției de active corporale, firma își dezvoltă activitatea țintind creșterea indicatorilor economici si consolidarea poziției pe piața.

Rezultatele proiectului sunt:

  • Aparatură de asistență medicală specializată și infrastructură de aparatură TIC specifice prestării serviciilor achiziționate și recepționate până la finalizarea proiectului
  • Sisteme de energie regenerabila achiziționate, recepționate și puse in funcțiune până la finalizarea proiectului.

Proiectul a fost implementat în Municipiul Oradea, str. Grigore Moisil, nr 2, județ Bihor în perioada 28.03.2023 – 31.12.2023.

„Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020”

[P]

Vizualizări: 59