Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț privind finalizarea proiectului „Dezvoltarea durabilă a Dezeen Concept SRL pe piaţa prelucrării lemnului ”

Anunț privind finalizarea proiectului „Dezvoltarea durabilă a Dezeen Concept SRL pe piaţa prelucrării lemnului ”

S.C. Dezeen Concept SRL, cu sediul în Municipiul Bucureşti, str. B-dul Iuliu Maniu, nr. 59, Bloc 10A, Scara 6, Etaj 2, Ap. 247, România, anunță finalizarea, în data de 31.12.2023 a Contractului de finanțare nr. 7308/02.12.2021, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014 - 2020 și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 la nivelul regiunii Sud-Muntenia, pentru implementarea proiectului cu titlul " Dezvoltarea durabilă a Dezeen Concept SRL pe piaţa prelucrării lemnului ", aferent Cod SMIS 137846.

Proiectul a fost implementat la sediul destinat producţiei, punctul de lucru situat în Orașul Mihăilești, Strada Complexului, nr. 112, hala C2, Teren -1000 mp, Județ Giurgiu, prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2 : “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Valoarea totală a proiectului este de 8.271.493,51 Lei din care 4.808.236,00 Lei reprezintă finanțarea nerambursabilă, din care finanțată din Fondul European pentru Dezvoltare Regională 4.087.000,60 lei și Bugetul Național 721.235,40 lei.

Obiectivul general al proiectului este "Consolidarea capacității productive a DEZEEN CONCEPT SRL prin achiziția de echipamente de ultimă generaţie necesare derulării activităţii de taiere și rindeluirea lemnului, într-un interval de 12 luni de la data semnării contractului de finanțare, astfel încât să contribuie la dezvoltare regională, precum şi la consolidarea și dezvoltarea durabilă a sectorului productiv din Regiunea Sud, Muntenia”.

Obiectivele specifice ale proiectului: Achiziţia de echipamente tehnologice de lucru pentru domeniul tăierii şi rindeluiri lemnului cod CAEN 1610; Întărirea capacității de producție și furnizare produse prin implementarea unor standarde și certificări de proces; Crearea unui nou loc de muncă.

Rezultatele proiectului: crearea unui nou loc de muncă prin angajarea unei persoane care să provină din rândul categoriilor defavorizate; achiziţionarea de echipamente noi, de ultimă generaţie şi „prietenoase” cu mediul; dezvoltarea durabilă a activităţii prin consolidarea acesteia; atragerea de noi clienți şi de a câştiga cât mai mult „teren” în domeniul tăierii și rindeluirii lemnului.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii - Realizarea investiţiei va avea următoarele efecte benefice asupra economiei locale: va contribui la diminuarea şomajului prin faptul că prin implementarea proiectului se va crea un nou loc de muncă din categorie defavorizata; s-au achizitionat echipamente care inglobeaza cea mai nouă tehnologie ce corespund nevoii de dezvoltare durabilă; dezvoltarea societăţii va constitui o sursă sigură şi în creştere de venituri pentru Bugetul de Stat Local, pentru Bugetul Asigurărilor de Sănătate şi şomaj.

S.C. Dezeen Concept S.R.L.

Date de contact: Dl. Iancu Florin Silviu, administrator S.C. Dezeen Concept S.R.L.

Tel: 0726700990, e-mail: dezeen.concept@gmail.com

[P]

Vizualizări: 68