Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț finalizare proiect „Investiții în retehnologizarea societății ALLURE LEARNING SRL”

Anunț finalizare proiect „Investiții în retehnologizarea societății ALLURE LEARNING SRL”

S.C. ALLURE LEARNING SRL, cod de identificare fiscală 37165687, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J27/199/2017, cu sediul în Piatra Neamţ, B-dul TRAIAN, Nr. 11, Județ NEAMŢ, cod poștal 610136, România, anunță finalizarea, în data de 15.12.2023, a Contractului de finanțare nr. 270/POC/411/AM, pentru implementarea proiectului cu titlul " Investitii in retehnologizarea societatii ALLURE LEARNING SRL ", aferent Cod SMIS 161403.

Proiectul a fost implementat în din Municipiul Piatra Neamţ, Bulevardul TRAIAN, Nr. 11, Bloc A1, Scara D, Etaj P, Judet Neamţ, România, prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Competitivitate 2014 - 2020, Axa prioritară 4 ”Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliențe a economiei”, Prioritatea de investiții 4.1. „Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare”, Acțiunea 4.1.1 „Investiții în activități productive” - Ajutor de minimis.

S.C. ALLURE LEARNING SRL a încheiat Contractul de finanțare nr. 270/POC/411/AM cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1,053,505.38 lei, din care 977,539.37 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă, finanțată din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, 818,845.49 lei și din Bugetul Național, 158,693.88 lei.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea societatii in domeniul aferent codului CAEN 9604 – Activitati de intretinere corporala, prin achizitia de echipamente performante, ce contribuie la obiectivele de mediu si ce vor asigura calitatea serviciilor la nivelul standardelor existente pe piata internationala si cresterea portofoliului de clienti, consolidand, astfel, pozitia societatii pe piata de profil.

Masurile guvernamentale luate ca raspuns la criza COVID-19, respectiv inchiderea industriei de beauty pe timpul starii de urgenta, a afectat in mod direct societatea ALLURE LEARNING SRL. Astfel, prin achizitia de echipamente noi si performate, se doreste consolidarea pe piata de profil a societatii, prin marirea capacitatii de prestare a serviciilor.

Obiective specifice ale proiectului:

1: Achizitia de echipamente noi, de ultima generatie si „prietenoase” cu mediul, necesare prestarii de servicii in domeniul intretinerii corporale intr-un termen de 12 luni de la semnarea contractului de finantare.

Echipamentele achizitionate au fost echipamente noi, ce nu vor aduce prejudicii mediului, echipamente prietenoase din punct de vedere al mediului inconjurator, asa cum reiese si din Anexa privind contributia achizitiei la obiectivele de mediu anexata prezentului proiect.

2: Dezvoltarea activitatii societatii prin marirea capacitatii de prestare servicii in domeniul intretinerii corporale in 12 luni de la semnarea contractului de finantare.

La finalul perioadei de implementare a proiectului, capacitatea de prestare servicii a societatii va fi marita datorita achizitiei de echipamente noi.

Prin dezvoltarea serviciilor oferite de societate, se urmareste cresterea portofoliului de clienti si, in mod implicit, cresterea cifrei de afaceri, consolidant, astfel, pozitia societatii pe piata de profil. 

3: Cresterea productivitatii muncii in anul 3 de sustenabilitate cu un procent de minim 15% fata de 2020

Unul din principalele obiective ale societatii, atat pe termen mediu, cat si pe termen lung, este sa asigure o dezvoltare durabila a societatii, iar achizitia de echipamente sustenabile este un prim pas catre aceasta tranzitie. 

Prin aceasta dezvoltare durabila societatea isi propune ca in anul 3 de sustenabilitate, respectiv 2026, productivitatea muncii sa fie cu minim 15% mai mare decat cea din anul 2020, anul pandemic. 

Rezultate așteptate: 

R1. Bunuri si servicii achizitionate conform contractului de finantare

Prin proiect s-a dorit achiziția de echipamente tehnologice specifice tratamentelor corporale, echipamente sustenabile, ce nu vor aduce prejudicii mediului înconjurător.

De asemenea, se vor achizitiona si servicii suport,  atat pentru managementul de proiect, audit, publicitate si audit pentru sistemele de management de mediu.; 

R2. Organizarea procedurilor de achiziții și semnarea contractelor cu furnizorii;

R3. Îndeplinirea indicatorilor asumați prin prezentul proiect. 

Perioada de implementare a proiectului este de la data semnării contractului de finanțare, respectiv 05.04.2023 și până în decembrie 2023.
 
S.C. ALLURE LEARNING S.R.L.

Date de contact: Calin Ana-Maria, administrator S.C. ALLURE LEARNING S.R.L.

Tel: 0744847303, e-mail: allurepiatraneamt@yahoo.com

[P]

Vizualizări: 68