Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Finalizarea proiectului „Dotarea și echiparea cu utilaje pentru producție, Tehno-Edil AMF S.R.L.”

Finalizarea proiectului „Dotarea și echiparea cu utilaje pentru producție, Tehno-Edil AMF S.R.L.”

TEHNO-EDIL AMF S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Dotarea si Echiparea cu Utilaje pentru Productie, Tehno-Edil AMF SRL”, Cod SMIS 133505. Programul a fost cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii. Prioritatea de investiții 2.1: Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.415.765,61 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 950.340,00 lei.

Data începerii proiectului: 03.07.2019

Data finalizării proiectului: 30.09.2023

Rezultatele proiectului sunt

  • Achiziţia de bunuri tangibile. În vederea îndepliniri obiectivelor propuse, prin prezentul proiect societatea noastră a achiziţionat 3 echipamente performante, care deservesc personalul societăţii noastre în vederea producerii de beton. Noile achiziţii ne vor da posibilitatea de a îmbogăţi gama de produse/servicii pe care societatea noastră le oferă.
  • Dezvoltarea companiei prin creşterea numărului de salariaţi. În urma achiziţionării echipamentelor prevăzute în cadrul proiectului, au fost realizate 3 locuri de muncă pentru operaţionalizarea investiţiei şi pentru a ne asigura de funcţionarea eficientă a echipamentelor.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la:

Adresa de e-mail: office@edil-amf.ro

Persoană de contact: Valerica-Mirela Crudu

S.C. TEHNO-EDIL AMF S.R.L.

[P]

Vizualizări: 109