Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

CONAF: Ediția a V-a a Galei „Woman in Economy”

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF organizează cea de-a cincea ediţie a Galei „Women in Economy”, cel mai mare eveniment de referință dedicat excelenței feminine, doamnelor inovative, cu performanțe la nivel național, cu rezultate deosebite în economia românească, care creează schimbări pozitive și de durată, ce vor redefini universul economic și social. Evenimentul va avea loc luni, 6 martie, la Ateneul Român și va fi moderat de domnul Mihai Morar, realizator Radio & Podcast, autor.

„Day by Day Heroes” este tema din acest an și celebrează implicarea femeilor în domenii cheie, iar în cadrul celei de-a cincea ediții vor fi acordate 10 premii. Tot în cadrul Galei, ca urmare a parteneriatului ce va fi încheiat între CONAF și Microsoft România, în direcția educației continue, vor fi anunțate bursele Microsoft, pentru membri CONAF, dedicate dezvoltării digitale a antreprenorialului feminin, ca pilon de sustenabilitate al economiei românești.

La eveniment vor participa președintele Camerei Deputaților, domnul Ion-Marcel CIOLACU, prim-ministrul României, domnul Nicolae Ionel CIUCĂ, dar și primul Comisar European pentru Egalitate, doamna Helena DALLI. De asemenea, au confirmat prezența și domnul Cristian-Silviu BUŞOI, Deputat European, Președintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie din Parlamentul European, și doamna Gabriela FIREA, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

fonduri-structurale.ro este partener media al evenimentului.

Vizualizări: 134