Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost publicată lista intermediară a cererilor respinse în prima etapă de verificare pe apelul dedicat educației nonformale în regiunile mai puțin dezvoltate!

AM POCU a publicat ieri, 3 mai 2022, lista intermediara a cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte proiecte POCU/987/6/26/ –  Educație nonformală în sistem outdoor – Regiuni mai puțin dezvoltate.

Descarcă documentul

96 de cereri de finanțare au fost respinse iar solicitanții vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, notificare privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității și grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro

Sursa: MIPE

Vizualizări: 2185