Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Lista intermediară a cererilor de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul privind acordarea de sprijin cetățenilor proveniți din zona conflictului armat din Ucraina 3

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 a publicat astăzi, 21 decembrie 2023, lista intermediară a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul de proiecte POCU/1167/11/1/REACT EU CARE – Măsuri imediate pentru acordarea de sprijin cetățenilor proveniți din zona conflictului armat din Ucraina 3.

Începând de astăzi, solicitanții vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014, Notificarea cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Conform comunicatului oficial, solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă.  Contestațiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul evaluării tehnice și financiare potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Proiectele aflate pe lista intermediara a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de evaluare tehnico-financiara vor intra in procesul de contractare în situația în care rezultatul evaluării tehnico – financiare nu este contestat. În cazul în care rezultatul evaluării tehnico – financiare este contestat, proiectele vor intra în procesul de contractare după soluționarea contestațiilor.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 87