Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Care sunt prioritățile POR 2021-2027 - regiunea București–Ilfov

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov organizează în data de 3 noiembrie 2021, ora 12:00 evenimentului online „Prioritățile Programului Operațional 2021-2027 în regiunea București – Ilfov". Evenimentul este unul conex Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, organizate de Comitetul European al Regiunilor și DG Regio din cadrul Comisiei Europene.

Evenimentul este organizat în contextul în care ADR București-Ilfov devine Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2021-2027. Potrivit comunicatului oficial, prioritățile sunt aliniate cu cele ale Uniunii Europene pentru dezvoltarea regiunii prin protejarea mediului, sprijinirea înaltei mobilități și reducerea amprentei de carbon. În același timp, implicarea actorilor locali și regionali rămâne o preocupare majoră.

Obiectivele evenimentului sunt de prezentare a beneficiilor politicii de coeziune, așa cum au rezultat din anii anteriori, și axele prioritare care atrag și susțin nevoia de investiții în continuare.

Evenimentul se va desfașura online, pe platforma CISCO-WEBEX, in limba română.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Formularul de înscriere poate fi accesat aici.

Persoanele înscrise vor primi linkul de conectare înaintea începerii evenimentului.

Sursa: ADR București-Ilfov

Vizualizări: 993