Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Mai sunt 3 saptamani in care se pot depune proiectele pentru accesul la broadband

Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale din cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei (MCTI) îi informează pe cei interesaţi că termenul pentru înscrierea proiectelor în cadrul operaţiunii 3.1.1 “Sprijinirea accesului la broadband şi la serviciile conexe ” este de 22 august, ora 16.00.

Pentru acest apel de proiecte, s-au înscris până în prezent un număr de 191 de proiecte, în valoare de 27 milioane lei. Valoarea proiectelor depuse, nu acoperă însă toată suma disponibilă pentru acest apel de proiecte.

Potenţialii beneficiari care pot să se înscrie pentru a obţine finanţare nerambursabilă, trebuie să fie IMM-urile şi ONG-urile, valoarea maximă a finanţării acordate fiind de 82.000 lei. Depunerea se face continuu în limita bugetului apelului şi a perioadei de înregistrare a aplicaţiilor.

De asemenea cheltuielile minime obligatorii implică achiziţionarea unui calculator, împreună cu sistemul de operare, pachetul software tip office şi o aplicaţie antivirus, o imprimantă, semnătură electronică, precum şi cheltuielile de conectare la Internet broadband şi cheltuielile pentru achiziţionarea unui website de prezentare a companiei/ONG-ului – în cazul în care solicitantul nu are deja unul.

Cei interesaţi pot afla mai multe amănunte despre condiţiile de eligibilitate pentru obţinerea finanţării şi despre modalităţile de completare şi transmitere a aplicaţiei, consultând ghidul solicitantului pentru Domeniul Major de Intervenţie I „Susţinerea utilizării Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor”, Operaţiunea 3.1.1:„Sprijinirea accesului la broadband şi la serviciile conexe”.

Descarca Ghidul Solicitantului

Înregistrarea proiectelor se face la adresa http://fonduri.mcti.ro, iar depunerea lor se va face în termen de trei zile lucrătoate de la înscriere, la registratura MCTI. Pentru eventuale nelămuriri puteţi contacta la adresa fonduri@mcti.ro, sau la telefon 021.311.41.55.

Sursa: MCTI

Vizualizări: 68