Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
ADR SV Oltenia a publicat buletinul regional lunar

ADR SV Oltenia a publicat buletinul regional lunar

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia a publicat buletinul regional al lunii august, în care cititorii pot afla detalii despre cele mai recente contracte de finanțare semnate în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, care aduc vești bune pentru firmele din Oltenia. Directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia, doamna Marilena Bogheanu, a semnat, în data de 30 august, împreună cu reprezentanți ai mediului de afaceri din regiune, șapte noi contracte de finanțare în cadrul Axei Prioritare 2 a POR 2014-2020, în valoare totală nerambursabilă de peste 3,5 milioane de euro.

Publicația prezintă, de asemenea, bilanțul și stadiul implementării POR 2014-2020 la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia. Totodată, buletinul regional oferă informații despre contractul de finanțare din cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020 semnat de ADR SV Oltenia, în calitate de Beneficiar și Lider de parteneriat, cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), în calitate de Autoritate de Management pentru POAT 2014-2020.

În paginile publicației, cititorii pot afla și detalii despre două proiecte de succes implementate în regiune prin POR 2014-2020: proiectul pentru consolidarea, restaurarea și punerea în valoare a Mănăstirii Arnota din județul Vâlcea, precum și proiectul pentru extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței din satul Lungești, comuna Lungești, județul Vâlcea.

Pentru cei interesați să obțină finanțări nerambursabile, buletinul regional oferă detalii privind cataloagele editate lunar de către ADR Sud-Vest Oltenia, care prezintă programele active finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României. În newsletter sunt incluse și  informații despre oportunitățile de internaționalizare și dezvoltare a IMM-urilor, oportunități existente în cadrul Rețelei Enterprise Europe Network (EEN). 

Ultimele pagini ale buletinului aduc în atenție istoria, tradițiile, poveștile, oamenii și locurile mai mult sau mai puțin cunoscute ale regiunii. În această ediție, cititorii pot descoperi Cheile Sohodolului din județul Gorj, un canion sălbatic care adăpostește unele dintre cele mai impresionante peisaje carstice din ţară.

Buletinul regional publicat de ADR SV Oltenia este disponibil aici.

Vizualizări: 294