Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Tutorial pentru înscrierea în cadrul schemei HoReCa

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a publicat astăzi, 28 iunie 2021, un tutorial privind înscrierea în cadrul schemei HoReCa, prevăzută de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 224/2020 și care va fi realizată prin intermediul platformei granturi.imm.gov.ro.

Formularul de înscriere va fi activ începând cu data de mâine, 29 iunie 2021, ora 10:00, timp de 22 de zile calendaristice de la demararea înscrierii, până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere.

Descarcă procedura de implementare a schemei și anexele aferente (n.r. Anexa 7-Raport a fost modificată la 15 iunie 2021. Modificările prevăd eliminarea sumei în euro, în contextul verificării automate în aplicație a cursul de referință pentru proiect, care va fi stabilit de BNR luni, 28 iunie 2021, la ora 13.00).

***

fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene și de la stat, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul apelului vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Sursa: MEAT

Vizualizări: 3047