Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Beneficiarii schemei HoReCa nu au obligația de a publica anunțuri sau comunicate de presă privind începerea și finalizarea proiectului

Urmare a unei solicitări a fonduri-structurale.ro privind necesitatea publicării anunțurilor de începere, respectiv finalizare a proiectelor finanțate în cadrul schemei de ajutor HoReCa, ministerul Antreprenoriatului și Turismului a transmis faptul că beneficiarii nu au obligația de a publica aceste anunțuri, așa cum se întâmpla în cazul măsurii 2 - granturi pentru capital de lucru. 

Reamintim faptul că la 2 februarie 2022, s-a finalizat procesul de plată pe schema de ajutor HoReCa. În acest sens, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu menționa următoarele:„în total, s-au achitat aproape 2,2 miliarde de lei; primul miliard în decembrie, reprezentând o prorată de 47%, iar diferența în ultima săptămână, reprezentând 53%. În fond, discutăm de o infuzie de capital în activitatea turistică de peste 400 de milioane de euro în doar două luni”.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro 

Vizualizări: 367