Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Schema HoReCa: A fost modificată Anexa aferentă raportului de expertiză contabilă. Mai mult timp pentru depunerea aplicațiilor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a anunțat astăzi, 25 iunie 2021, modificarea Anexei 7 – Raport din Procedura pentru schema HoReCa.

Modificările prevăd eliminarea sumei în euro, în contextul verificării automate în aplicație a cursul de referință pentru proiect, care va fi stabilit de BNR luni, 28 iunie 2021, la ora 13.00.

Descarcă documentul

Formularul electronic de înscriere va fi activ începând de marți, 29 iunie 2021, ora 10:00. Aplicația electronică aferentă celei de a doua etape de înscriere în cadrul Schemei va fi deschisă timp de 22 zile calendaristice de la demararea înscrierii, până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului. Anterior, ministerul anunțase doar 10 zile lucrătoare pentru depunerea cererilor de finanțare.

Ministerul a făcut ieri, 24 iunie 2021, precizări cu privire la raportul de expertiză contabilă și a transmis un set de întrebări și răspunsuri. Mai multe detalii sunt disponibile aici

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MEAT

Vizualizări: 1860