Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministrul Transporturilor: S-a semnat contractul pentru pasajul de la Drajna peste DN3A Lehliu-Fetești și magistrala de cale ferată București-Constanța

Miercuri, 17 februarie 2021, s-a semnat contractul pentru pasajul de la Drajna peste DN3A Lehliu-Fetești și magistrala de cale ferată București-Constanța, conform unui anunț al ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă. Astfel, potrivit acestuia, se vor diminua cozile la trecerea la nivel cu calea ferată și timpii mari de așteptare pe relația Slobozia - autostrada A2 - Călărași.

Proiectul are o lungime de 2,7 km pe traseu nou, dintre care pasajul propriu-zis are o lungime de aproximativ 300 de metri, a explicat ministrul. Termenul contractual este de 6 luni proiectare, plus 18 luni execuție. 

Conform agerpres, finanţarea pentru acest obiectiv de infrastructură este asigurată din fonduri europene, de 133 de milioane de lei cu TVA din cadrul POIM 2014-2020. Indicatorii tehnico-economici au fost aprobaţi prin hotărârea de Guvern din 28 mai 2020.

Sursa: Facebook Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor

Vizualizări: 221