Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lista proiectelor respinse în etapa de eligibilitate și conformitate pe apelul dedicat prevenției, diagnostic și tratament al cancerului de col uterin–etapa II

AM POCU a publicat astăzi, 8 mai, lista cererilor de finanțare respinse în etapa conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte 759/4/9/ „Fii responsabilă de sanatatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin – etapa II”.

Începând cu data de 08 mai 2020, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în aceasta etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificarea privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității și grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de către solicitant în sistemul MySMIS 2014+în termenul precizat în cadrul notificarii privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității potrivit pașilor descriși în documentul  „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: MFE

Vizualizări: 130