Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: Ghidurile privind măsurile de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației locale, în consultate publică!

MDRAP prin AM POCA a lansat, vineri, 4 octombrie 2019, spre consultare publică, în cadrul Obiectivul Specific 2.1: Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, ghidurile:

  1. Ghidul solicitantului pentru CP 13/2019 (MySMIS: POCA/662/2/1)Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni  la nivelul administrației publice locale din regiunea mai dezvoltată, împreună cu anexele acestuia;
  2. Ghidul solicitantului pentru CP 13/2019 (MySMIS: POCA/661/2/1)Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni  la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate, împreună cu anexele acestuia.

Conform ghidului adresat regiunii mai dezvoltate – București-Ilfov, pot solicita finanțare în cadrul acestui apel unităţi administrativ-teritoriale – județe (județul Ilfov) și municipii și subdiviziuni administrativ-teritoriale ale municipiilor (București și sectoarele municipiului Bucureşti).

Pot fi parteneri (asociați) în cadrul acestui apel:

  • unități administrativ-teritoriale (județe, municipii) din regiunea mai dezvoltată,
  • ONG-uri,
  • parteneri sociali (organizaţii sindicale, organizații patronale, precum și formele de asociere ale acestora cu personalitate juridică),
  • instituții de învățământ superior acreditate.

Prezenta cerere de proiecte este cu termen limită de depunere, face parte din mecanismul competitiv și are o alocare financiară eligibilă de 20.650.000, 00 lei.

Descarcă ghidul

În cadrul ghidului pentru regiunile mai puțin dezvoltate, pot solicita finanțare următoarele unităţi administrativ-teritoriale–judeţe și municipii din regiunile mai puțin dezvoltate (inclusiv unităţi administrativ-teritoriale vizate de Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării (SIDDDD):

Pot fi parteneri (asociați) în cadrul acestui apel:

  • unități administrativ-teritoriale (județe, municipii) din regiunile mai puțin dezvoltate,
  • ONG-uri,
  • parteneri sociali (organizaţii sindicale, organizații patronale, precum și formele de asociere ale acestora cu personalitate juridică),
  • instituții de învățământ superior acreditate.

Prezenta cerere de proiecte este cu termen limită de depunere, face parte din mecanismul competitiv și are o alocare financiară eligibilă de 229.350.000,00 lei.

Descarcă ghidul

Opiniile și contribuțiile la îmbunătățirea ambelor documente pot fi trimise în formatul pus la dispoziție de către AM POCA, până la data de 15 octombrie 2019, ora 17.00.

Sursa: AM POCA

Vizualizări: 780