Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

România, prezentă pentru prima oară cu pavilion naţional la târgul „Internet of Things Solutions World Congress 2018”

Unsprezece companii au promovat industria IT românească şi brandul sectorial „Romania IT – Creative talent, technical intelligence" în cadrul Internet of Things Solutions World Congress 2018, manifestare desfăşurată în perioada 16-18 octombrie 2018 la Barcelona, unde România a participat pentru prima dată cu pavilion naţional.

Prezenţa firmelor româneşti la IoTSWC Barcelona a fost asigurată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu patronatul de profil ARIES şi susţinută prin Programul de promovare a exporturilor românești de produse şi servicii cu sprijin de la bugetul statului.

AROBS Transilvania Software, Asti Automation, Civitronic, Computaris Romania, Frontier Connect, NET Brinel, Nexus Electronics, Trakosoft Solutions, Tremend Software Consulting, Visual Fan şi Zynk Software expun, pe o suprafaţă de 60 mp, produse şi servicii de înaltă tehnologie prin care oferă soluţii inovatoare de integrare a conceptului IoT (Internet of things).

Soluţiile de tipul IoT (o reţea interconectată de device-uri, vehicule, locuințe sau alte dispozitive electronice inteligente, care permite schimbul de date între acestea) reprezintă o temă de actualitate şi interes în industria telecom, utilizarea lor urmând să se accelereze în perioada următoare.

Peste 300 de companii din 80 de ţări şi aproximativ 14.000 de vizitatori au participat la ediţia din acest an a IoT SWC, cea de-a 4-a desfăşurată la Barcelona, pe o suprafață de aproximativ 32.000 mp.

Evenimentul Internet of Things Solutions World Congress Barcelona a devenit unul de referință pentru  domeniul IoT, acesta oferind participanţilor acces la cele mai noi inovații industriale IoT, precum şi cadrul propice stabilirii de noi contacte și parteneriate.

Sursă: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat 

Vizualizări: 83