Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU a publicat lista cererilor de finanțare care au fost respinse în prima etapă de verificare pentru apelul de proiecte Stagii de practică

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 (AM POCU) a publicat lista cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte POCU/90/6.13/6.14 Stagii de practică elevi şi studenţi în sectorul agroalimentar, industrie şi servicii.

Începand cu data de 13 noiembrie 2017, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă vor primi Scrisoarea de informare însoțită de grilele de evaluare prin sistemul electronic MySmis.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySmis”.

Sursa: MDRAPFE 

Vizualizări: 1047