Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministerul Educației Naționale a publicat avizul necesar investițiilor din cadrul POR în creșterea eficienței energetice a unităților de învățământ

Modelul de aviz privind oportunitatea investiției, necesar pentru proiectele de creștere a eficienței energetice în unitățile de învățământ, finanțate prin Programul Operațional Regional (POR), este acum disponibil pentru potențialii beneficiari.

Descarcă Formularul

Avizul face parte din documentația pentru proiectele ce vizează unităţi de învăţământ, pe care o depun solicitanții de fonduri europene, odată cu cererea de finanțare. Solicitarea avizului se face la Ministerul Educației Naţionale și este prevăzută în Ghidul Solicitantului aferent axei prioritare 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon a Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, operațiunea B – Clădiri publice.

Modelul de aviz privind oportunitatea realizării unor investiții finanțate prin Programul Operațional Regional – POR/2016/3/3.1/B/1/7 și constituirea Comisiei pentru acordarea sa, la nivelul MEN, sunt reglementate prin Ordinul nr. 3432/09.03.2017.

Sursa: MDRAPFE

Vizualizări: 677