Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Masa rotunda „Un punct de vedere national cu privire la reforma Politicii Agricole Comune europene”

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza, pe 25 mai 2010, masa rotunda „Un punct de vedere national cu privire la reforma Politicii Agricole Comune europene”.

Masa rotunda va avea o destinatie speciala, respectiv se va incerca oferirea unei platforme de coagulare a unui punct de vedere national, coerent si unitar cu privire la reforma Politicii Agricole Comune europene. Ca urmare, aceasta intalnire se va desfasura conform regulilor Chatham House, va avea un caracter de lucru, informal si nu vor participa jurnalisti. Moderatorul mesei rotunde va fi Cristian Ghinea, directorul Centrului Roman de Politici Europene.

Invitatul de onoare este ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, dl. Mihail Dumitru.

Evenimentul se va desfasura la sediul Casei Uniunii Europene (Str.Vasile Lascar nr.31), etajul 1 in data de 25 mai 2010 incepand cu orele 10.00.

Informatii de background
Evenimentul face parte din seria de evenimente lunare "Perspective Europene", initiata de Reprezentanta Comisiei Europene in 2009, cu scopul de a stimula dezbaterea cu privire la prioritatile Uniunii Europene, in stransa legatura cu agenda publica nationala din Romania. In acest cadru sunt invitati sa isi exprime opiniile membri ai Parlamentului European, diplomati, oameni politici, functionari publici, reprezentanti ai societatii civile, parteneri sociali, reprezentanti mediului academic, lideri de opinie etc.

Sursa: Comisia Europeana

Vizualizări: 85