Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Se suspenda depunerea de cereri de finantare pentru infrastructura educationala in Regiunea Vest!

AM POR a decis suspendarea depunerii de cereri de finantare pentru infrastructura educationala in Regiunea Vest incepand cu data de 26 noiembrie 2009, ora 12:00.

Instructiunea de suspendare a depunerii a fost emisa ca urmare a faptului ca, in Regiunea Vest, finantarea nerambursabila solicitata prin proiectele depuse si aflate in proces de evaluare si selectie, depaseste cu mai mult de 50% valoarea totala alocata pentru DMI 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”.


Alocarea financiara pentru acest DMI pentru Regiunea Vest este de 28,87 milioane euro, iar valoarea solicitata a celor 44 proiecte deja depuse si aflate in procesul de evaluare este de 92,39 milioane euro (echivalentul a 389,6 milioane lei). Astfel, valoarea solicitata a celor 44 proiecte depuse depaseste cu 63,52 milioane euro valoarea alocata, respectiv cu 220,02%.

Toate cererile de finantare depuse in Regiunea Vest, in cadrul domeniului major de interventie 3.4, pana la data de 26 noiembrie 2009, ora 12:00, vor fi evaluate conform procedurii si vor fi incluse intr-o lista de rezerva. Proiectele respective vor putea fi finantate in conditiile in care se disponibilizeaza sume in cadrul domeniului major de interventie pentru Regiunea Vest.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 100