Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

CE a acreditat inca doua programe operationale pentru Romania

Comisia Europeana a acreditat, ieri, 24 iunie 2009, inca doua din cele sapte Programe Operationale pentru Romania, si anume, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Capacitatii Administrative si Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, a anuntat primul-ministru Emil Boc.

„Romania poate realiza de acum plati efective si pe aceste doua programe operationale, astfel incat sa-si intareasca capacitatea de absorbtie a fondurilor comunitare”, a declarat seful Executivului.

Odata cu aceasta decizie a Comisiei Europene, Romania are sase programe operationale  acreditate. Programul Operational Sectorial Transport, ultimul care mai trebuie acreditat de catre Comisia Europeana, este in faza finala de acreditare, documentatia necesara aflandu-se deja la Bruxelles.

„Speram ca in luna iulie si pentru acest program operational sectorial sa primim acreditarea din partea Comisiei Europene, pentru a arata ca din toate punctele de vedere suntem in regula in materie de absorbtie a fondurilor comunitare”, a declarat primul-ministru.

Sursa: www.gov.ro

Vizualizări: 81