Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a lansat apelul URBACT pentru bune practici în domeniul dezvoltării urbane!

URBACT a lansat apelul pentru a identifica practici locale în domeniul dezvoltării urbane durabile, cu un impact deja demonstrat, care pot fi relevante și ușor de transferat în alte orașe europene.

Bunele practici selectate vor beneficia de o varietate de acțiuni de vizibilitate și promovare, unul dintre punctele de atracție fiind Festivalul URBACT City din 8-10 aprilie 2025 de la Wroclaw (Polonia). Orașele premiate vor avea, de asemenea, posibilitatea de a conduce o rețea de transfer URBACT anul viitor, pentru a transfera Bunele Practici către alte orașe europene.

Beneficiarii eligibili sunt: orașe, municipii, niveluri infra-municipale de guvernare ca sectoarele unor orașe, autorități metropolitane și aglomerări urbane, agenții locale definite ca organizații publice sau semi-publice înființate de orașe.

Termenul limită de depunere este 30 iunie 2024. 

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Sesiune de informare

Punctul Național URBACT România va organiza un eveniment online pentru promovarea Apelului pentru Bune Practici URBACT, în data de 15 mai 2024.(9.30-11.00). Alături de PN URBACT vor participa și reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia care vor împărtăși experiența lor în implementarea acestui tip de apel. Municipalitatea Alba Iulia a fost premiată în cadrul apelului competitiv de bune practici, organizat de Secretariatul Programului European URBACT III.

Înscrierile în cadrul evenimentului se realizează până pe 14 mai 2024 prin completarea formularului disponibil aici.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: URBACT & MDLPA

Vizualizări: 153