Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PDD: Ghidul pentru promovarea eficienței energetice, a sistemelor și rețelelor inteligente de energie electrică și gaze naturale și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, lansat în consultare publică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Dezvoltare Durabilă (PDD), a lansat ieri, 21 decembrie 2023, în consultare publică Ghidul pentru sprijinirea acțiunilor de Reducere a emisiilor de GES și creşterea eficienţei energetice în sistemele de distribuție și transport a energiei termice, Promovarea utilizării surselor de energie regenerabilă, Sisteme și rețele inteligente de energie și Rețele inteligente de distribuție a gazelor naturalefinanțate în cadrul Programului Dezvoltare Durabilă (PDD) 2021 – 2027.

Propunerile și sugestiile publicului pot fi trimise la sediul din Șos. București-Ploiești, nr. 1 – 1B, Victoria Office – intrarea str. Menuetului, nr. 7, București, sector 1 și/sau pe adresa de email: secretariat.dgpim@mfe.gov.ro, în termen de 15 zile lucrătoare de la data prezentului anunț.

Descarcă documentele

Sursa: MIPE

Vizualizări: 141