Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț finalizare proiect „Investiții în utilaje  și echipamente pentru activități de depozitare (congelare și distribuție)”

Anunț finalizare proiect „Investiții în utilaje și echipamente pentru activități de depozitare (congelare și distribuție)”

EGAL TEAM S.R.L., cod de identificare fiscală 24512326, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J13/3412/2008, cu sediul în localitatea SATU NOU, comuna Mircea Voda, Str. Atelierului, nr. 2, Județul Constanta, România, anunță finalizarea proiec-tului cu titlul „INVESTITII IN UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU ACTIVITATI DE DEPOZITARE (CONGELARE SI DISTRIBUTIE”, aferent Cod SMIS 161328.

Proiectul a fost implementat în Atelierului, nr. 2, localitata SATU NOU, Comuna Mircea Voda, Județul Constanta, prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Competitivitate 2014 - 2020, Axa prioritară 4 ”Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliențe a economiei”, Prioritatea de investiții 4.1. „Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare”, Acțiunea 4.1.1 „Investiții în activități productive” - Ajutor de stat.

EGAL TEAM S.R.L. a încheiat Contractul de finanțare nr. 592/452/POC/4.1.1./BIS-A din 25.05.2023 cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Au-toritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului a fost de 2.506.207,02 lei, din care 1.124.541,54 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă, finanțată din Fondul European pentru Dezvol-tare Regională.

Obiectivul general al proiectului „INVESTITII IN UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU ACTIVITATI DE DEPOZITARE (CONGELARE SI DISTRIBUTIE)”, il constituie imbuna-tatirea competitivitatii intreprinderii prin retehnologizare si va fi atins prin indeplini-rea urmatoarelor 3 obiective specifice:

Obiective specifice ale proiectului:

  1. Achizitii de echipamente tehnologice specifice si software aferente automa-tizarii acestora;
  2. Actiuni obligatorii de publicitate si informare aferente proiectului;
  3. Realizarea unei investitii initiale prin realizarea unei unitati de productie noi, care asigura automatizarea procesului de productie si cresterea gradului de eficienta en-ergetica la nivel de activitate.

Rezultate așteptate: R1. Echipamente tehnologice specifice si software aferente, achizitionate; R2. Actiuni realizate pentru publicitate si informare aferente proiec-tului; R3. Cresterea productivitatii muncii cu minim 15% in anul al treilea de la fina-lizarea implementarii proiectului, respectiv anul 2026.
EGAL TEAM S.R.L.
Perioada de implementare a proiectului este de la data semnării contractului de finanțare, respectiv 26.05.2023 și până la 12.12.2023.

EGAL TEAM S.R.L.

[P]

Vizualizări: 98