Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: A fost lansat apelul privind cartea de identitate electronică și semnătura digitală calificată

Ministerul Afacerilor Interne a lansat miercuri, 18 octombrie 2023, apelul necompetitiv de proiecte – COD: PNRR/2023/C.7/I.8/1 - Carte de identitate electronică și semnătura digitală calificată.

Obiectivele apelului:

Pentru a putea obține finanțare în cadrul acestui apel, proiectele trebuie să contribuie la realizarea obiectivului Investiției 8. Carte de identitate electronică și semnătura digitală calificată din cadrul Componentei 7 Transformare digitală din PNRR - de a sprijini tranziția și adoptarea cărții electronice de identitate de către cetățenii români prin atingerea țintelor aferente Investiției 8, cu elementele constitutive, conform prevederilor CID.  

Solicitanții eligibili:

  • În calitate de solicitant unic/ lider de parteneriat: MAI (prin structurile cu competențe legale în punerea în circulație a cărții electronice de identitate, conform prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 12/2023, și prin structurile cu competențe legale în asigurarea suportului tehnic necesar pentru emiterea și punerea în circulație a cărții electronice de identitate).
  • În calitate de partener:  Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării prin Autoritatea pentru Digitalizarea României

Valoarea maximă a finanțării apelului: 200.000.000 EUR, fără TV.

Calendar

  • Dată și oră începere depunere de proiecte: 18.10.2023, ora 10:00;
  • Dată și oră închidere depunere de proiecte: 29.12.2023, ora 14:00.

Descarcă documentele

Sursa: MAI

Vizualizări: 580