Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PR Centru: O nouă amânare a apelului dedicat investițiilor tehnologice în IMM-uri

În contextul discuțiilor actuale din spațiul public privind modalitatea de depunere și evaluare a proiectelor prin care IMMurile primesc bani pentru construcții și echipamente, ADR Centru a decis să amâne lansarea apelului  „Investiții tehnologice în IMM-uri”.

În acest sens, ADR Centru a publicat ieri, 11 octombrie 2023, Corrigendum nr. 3 de modificare și completare a Ghidului Solicitantului aferent Priorității 1 – „O regiune competitivă prin inovare și întreprinderi dinamice pentru o economie inteligentă”, Acțiunea 1.4 - Creșterea IMM prin investiții, modernizare industrială, avans tehnologic și o economie sustenabilă, Intervenția 1.4.1. Investiții tehnologice în IMM-uri. Astfel, apelul dedicat IMM-urilor se amână pentru intervalul 20 octombrie 2023, ora 12.00 – 20 decembrie 2023, ora 12.00 pentru clarificarea aspectelor semnalate către MIPE.

Conform unui comunicat oficial, “ținând cont de informațiile apărute în spațiul public, cu privire la completarea cererilor de finanțare în sistemul MySMIS2021/SMIS2021+, cu ajutorul mijloacelor automate în cadrul altor sesiuni de depunere de proiecte, ADR Centru a sesizat Direcția Coordonare SMIS și IT din cadrul MIPE, cu privire la aceste aspecte”.

Descarcă documentele

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 365