Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost semnat contractul pentru sprijinirea procesului de digitalizare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie

Ministerul Justiției a semnat miercuri, 12 iulie 2023, un contract de finanțare pentru proiectul „Sprijinirea procesului de digitalizare a DNA în vederea consolidării și dezvoltării infrastructurii de comunicații de date” din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Proiectul va avea o durată de 24 de luni și va fi implementat de către Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în calitate de solicitant/beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 12.863.186 lei, din care 10.809.400 lei reprezintă valoarea eligibilă (fonduri europene nerambursabile din PNRR), iar 2.053.786 lei reprezintă valoarea neeligibilă (taxa pe valoarea adăugată/ TVA).

În ceea ce privește obiectivul proiectului, acesta urmăreşte actualizarea, la nivel naţional, a infrastructurii hardware și software, pentru serviciile de comunicații de date ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit comunicatului oficial, proiectul contribuie la atingerea jalonului 165 din PNRR „Digitalizarea autorităților publice centrale din sectorul judiciar” (cu termen de realizare iunie 2026), aferent Investiției 4 „Digitalizarea sistemului judiciar” (componenta 7 „Transformare digitală”).

Sursa: Ministerul Justiției

Vizualizări: 176