Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MDLPA: Vizită de lucru pentru verificarea stadiului lucrărilor unor proiecte din județul Ialomița

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, a efectuat miercuri, 5 iulie 2023, o vizită de lucru și în municipiul Slobozia (jud. Ialomița), unde a discutat despre stadiul în care se află două proiecte finanțate de minister, prin Compania Națională de Investiții.

Potrivit comunicatului oficial, sala de sport polivalentă din municipiu se află în etapa de proiectare, fiind deja obținute avizele solicitate prin certificatul de urbanism și depusă documentația în vederea obținerii autorizației de construire. Obiectivul va fi construit pe un regim de înălțime P+2E+3Eparţial, va avea o capacitate maximă de 2.266 de persoane și va include un spaţiu pentru practicarea sportului şi pentru spectatori, precum și spaţii anexe. Valoarea investiției este de 70.754.373,95 de lei, iar durata de realizare a proiectului este de 40 de luni (4 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru execuția lucrărilor).

Tot în Slobozia, MDLPA va finanța, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, o creșă modernă, de tip nZEB, în valoare de 13.012.002,11 lei. Creșa va avea o capacitate de 7 grupe (70 de copii) și va fi dotată cu panouri solare și fotovoltaice, pentru asigurarea necesarului de energie și apă caldă din surse regenerabile.

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 77