Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Implementarea proiectului „Serviciul de interventii în situatii de urgenta”

Consiliul Local Sisesti, în calitate de beneficiar, împreuna cu Primaria din Mosna si Consiliul Judetean Mehedinti în calitate de parteneri, anunta lansarea proiectului „Serviciul de interventii în situatii de urgenta”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul de Vecinatate România – Serbia 2004 – 2006. Proiectul are o durata de desfasurare de 12 luni iar valoarea totala a proiectului este de 361.018 Euro.

Obiectivul proiectului îl reprezinta modernizarea si cresterea eficientei administratiei publice (atât la nivelul comunei Sisesti, cât si la nivelul comunei Mosna) pentru gestionarea situatiilor de urgenta, precum si dotarea cu mijloace tehnice si materiale a serviciului de voluntariat pentru situatii de urgenta din cadrul Primarie Sisesti.

Activitatile cuprinse în cadrul proiectului vor fi derulate atât în România cât si în Serbia si includ desfasurarea unei campanii de informare în domeniul interventiei în situatii de urgenta si achizitionarea de mijloace tehnice si materiale moderne, între care o masina de stingere a incendiilor si un utilaj de deszapezire, dotate conform standardelor în vigoare.

„În concordanta cu Documentul Comun de Programare, obiectivul global al Programului de Vecinatate 2004 – 2006 este atingerea unei dezvoltari economico – sociale echilibrate în zona de granita dintre România si Serbia prin aplicarea principiilor cooperarii transfrontaliere”.

Persoana de contact:
EC. MARIAN ION RADUCAN
CONSILIUL LOCAL SISESTI
TEL: 0040 252 384 144
FAX: 0040 372 521 159
E-MAIL: primariasisestimh@yahoo.com

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 115