Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Noi contracte semnate pentru consolidare seismică, renovare energetică și infrastructura de transport verde

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat vineri, 3 martie 2023, 43 de noi contracte de finanțare, depuse prin componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 26 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și au o valoare totală de 207.562.627,03 lei.

Astfel, prin Valul Renovării, au fost semnate 33 de contracte, în valoare de 180.930.076,35 de lei, pe care autoritățile locale din 17 localități le-au depus pentru consolidarea seismică și renovarea energetică a unor clădiri rezidențiale multifamiliale, precum și a unor instituții de învățământ, unități medicale și sedii administrative.

Descarcă lista

Prin Fondul Local, au fost semnate 10 contracte, în valoare totală de 26.632.550,68 de lei, depuse de 9 autorități administrativ-teritoriale, pentru reabilitarea în vederea creșterii eficienței energetice a unor instituții de învățământ și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea de mobilier urban, sisteme digitale de transport și sisteme inteligente de management al datelor spațiale.

Descarcă lista

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 162