Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Verificările administrative și de eligibilitate pentru cererile de finanțare din cadrul programului Femeia Antreprenor, cu numere RUE cuprinse între 1.001 și 1.200, au fost definitivate

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat astăzi, 30 ianuarie 2023, definitivarea verificărilor administrative și de eligibilitate pentru cererile de finanțare din cadrul programului Femeia Antreprenor, cu numere RUE cuprinse între 1.001 și 1.200.

Potrivit comunicatului oficial, aplicantele declarate admise de principiu la finanțare din intervalul menționat vor primi astăzi deciziile de acceptare și acordurile pe platforma graturi.imm.gov.ro.

Termenul limită aferent acestui nou interval de notificări pentru încărcarea documentelor necesare, conform procedurii de implementare, este 20.02.2023, inclusiv.

MAT a precizat că etapa de verificări administrative și de eligibilitate continuă pentru cererile de finanțare ale căror numere RUE sunt cuprinse între 1.201 și 1.400, până la epuizarea bugetului alocat măsurii de sprijin, urmând a actualiza după definitivarea acestei etape stadiul contractelor semnate.

Sursa: MAT

Vizualizări: 239