Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cererile de rambursare pentru programele Start-up Nation ediția a 3-a și Femeia Antreprenor se pot trimite până pe 15 noiembrie 2024!

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a anunțat vineri, 2 februarie 2024, prelungirea termenului de efectuare a cheltuielilor aprobate și de depunere a cererii de rambursare până la data de 15.11.2024, pentru programele Start-up Nation ediția a 3-a și Femeia Antreprenor 2022.

Conform comunicatului oficial, beneficiarii care doresc prelungirea termenului de depunere a cererii de rambursare trebuie să apeleze serviciul de call-center pus la dispoziția aplicanților 021 9059 și să urmeze instrucțiunile primite. 

Corespondența și semnarea actului adițional se vor desfășura prin intermediul modulului Comunicare din aplicația electronică Granturi IMM.

Ordinele ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prin care au fost prelungite termenele de depunere a documentației de decont au fost publicate în Monitorul Oficial al României nr. 95 din 1 februarie 2024 și sunt disponibile aici.

Sursa: MEAT

Documente
MEAT - Ordine.zip
Vizualizări: 1095