Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Interes foarte mare al producătorilor pe apelul pentru digitalizarea producției și distribuției de filme - 165 de proiecte depuse în prima oră

În prima oră de la deschiderea apelului de proiecte pentru accelerarea digitalizării producției și distribuției de filme din cadrul PNRR au fost depuse 165 de proiecte. Apelul a fost deschis astăzi, 30 ianuarie 2023 și este activ până pe 23 martie 2023. 
Potrivit ghidului, Ministerul Culturii va verifica doar primele 50 de dosare de finanțare depuse. În cazul în care o parte dintre acestea sunt respinse sau bugetul nu a fost alocat integral, Ministerul va continua verificarea următoarelor dosare de finanțare, până la epuizarea bugetului alocat prin PNRR. Primele 50 de proiecte au fost transmise în primele 2 minute de la deschiderea apelului.

Obiectivul general al acestei investiții este de a consolida capacitatea microîntreprinderilor și a întreprinderilor mici și mijlocii în producția de filme și de a accelera tranziția digitală a producătorilor și distribuitorilor de filme din România prin creșterea capacităților de producție digitală, distribuție, marketing și promovare, inclusiv tehnologii de arhivare digitală.

Mai multe detalii despre apelul de proiecte sunt disponibile aici.

Bugetul total al apelului este de 5 milioane euro.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 806