Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Comisia Europeană a lansat Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene în România, ediția 2023

Comisia Europeană a lansat miercuri, 18 ianuarie 2023, „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene”, ediția 2023, pentru promovarea întreprinderilor europene, prin care se recunosc şi răsplătesc iniţiative remarcabile care susţin antreprenoriatul. Premiile, lansate în anul 2005, nu reprezintă doar o competiţie, ci vizează şi sensibilizarea în ceea ce priveşte antreprenoriatul – atât cu referire la politici cât şi la punerea în aplicare a politicilor – şi celebrează succesul. 

Prin această iniţiativă, DG Piață Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri doreşte să răsplătească iniţiativele care facilitează afacerile, în special prin recunoaşterea importanţei antreprenoriatului.

Entităţile eligibile cuprind organizaţii naţionale, localităţi, oraşe, regiuni şi comunităţi, precum şi parteneriate public-private între autorităţi publice şi întreprinzători, programe educaţionale şi organizaţii de afaceri.

Pentru a vă înscrie la acest concurs trebuie să transmiteți formularul de candidatură coordonatorului național pentru a trece de selecția inițială care se desfășoară la nivel național. Termenul de depunere a solicitărilor de către candidaţii din România este de 09.06.2023.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MAT

Vizualizări: 114