Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Lista obiectivelor aprobate și aflate pe lista de rezervă pe apelul privind unitățile de asistență medicală ambulatorie

UPDATE: Ministerul Sănătății a anunțat astăzi, 18 ianuarie 2023 suplimentarea bugetului pe acest apel. Urmare a acestei suplimentări, alte 11 proiecte au intrat la finanțare. Descarcă lista 

Ministerul Sănătății a finalizat la 13 ianuarie 2023 evaluarea dosarelor depuse pentru finanțarea proiectelor de modernizare și dotare a ambulatoriilor de specialitate din România.

Astfel, în cadrul Investiției specifice I1.3 – Unități de asistență medicală ambulatorie, din PNRR, au fost depuse 142 de cereri de finanțare.

În urma evaluării, au fost selectate în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, 55 de unități sanitare. Bugetul total alocat pentru cele 55 de ambulatorii este de 513,945,561.93 lei fără TVA. 

Conform comunicatului oficial, în perioada imediat următoare, Ministerul Sănătății va semna contractele de finanțare cu beneficiarii, urmând ca în această primăvară să demareze lucrările de execuție.

Descarcă lista 

Pe lista obiectivelor de rezervă se află 87 de proiecte. 

Descarcă lista

Sursa: Ministerul Sănătății

Vizualizări: 644