Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Sesiune online de informare pentru apelul dedicat digitalizării producției și distribuției de filme

UPDATE: Ministerul Culturii, prin UMP, a organizat joi, 12.01.2023, o sesiune de informare privind prezentul apel de proiecte. Prezentarea este disponibilă aici.

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, în calitate de coordonator de reforme și investiții (CRI) și de furnizor și administrator al Schemei de ajutor de minimis, a anunțat astăzi organizarea unei sesiuni online de informare dedicate apelului Sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme, finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 11 - Turism și cultură, Investiția 7. Accelerarea digitalizării producției și distribuției de filme. 

Evenimentul va avea loc joi, 12.01.2023, în intervalul orar 10:30 – 12:30, pe platforma ZOOM.  

Pentru participare, cei interesați sunt invitați să completeze Formularul de înscriere până miercuri, 11.01.2023, ora 12:00. Datele de logare se vor transmite exclusiv celor care s-au înscris.

Evenimentul poate avea maximum 90 de participanți. În acest sens, conform comunicatului, pentru a oferi posibilitatea de a participa cât mai multor entități interesate, se va trimite o invitație per organizație, fiind permis accesul unui singur reprezentant.

Mai multe informații despre apel sunt disponibile aici.

Sursa: Ministerul Culturii

Vizualizări: 394