Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Ghidul privind transformarea digitală și adoptarea tehnologiei de automatizare a proceselor de lucru în administrația publică, în consultare publică

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de coordonator de reforme și investiții din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României, a lansat vineri, 16 decembrie 2022, în consultare publică, ghidul solicitantului pentru apelul non-competitiv aferent I18. Transformarea digitală și adoptarea tehnologiei de automatizare a proceselor de lucru în administrația publică.

Obiectivul general al apelului de proiecte: sprijinirea transformării digitale, creșterea productivității și rezilienței și reducerea erorilor și a timpului de prelucrare a cererilor (cetățenilor) adresate autorităților publice, prin adoptarea de soluții de automatizare a proceselor de lucru robotice (RPA) (automatizarea sarcinilor laborioase, repetitive și bazate pe norme).

Solicitanți eligibili: Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR). În funcție de modul de realizare propus pentru această investiție (în corelare cu prevederile acestui document), ADR poate depune proiectul în parteneriat cu o altă instituție publică.

Bugetul total estimat este de 21.900.000 euro.

Eventualele observații referitoare la acest ghid pot fi transmise pe adresa de e-mail pnrr@research.gov.ro, până la data de 09.01.2023.

Descarcă ghidul

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MCID

Vizualizări: 935