Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Un nou program va fi lansat la sfârșitul lunii noiembrie, în valoare de aproximativ 1,2 milioane euro, care se adresează în special firmelor mari

Marți, 8 noiembrie 2022, a avut loc simpozionul internațional „Eficiența energetică în industrie". Proiectul s-a adresat companiilor românești și germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul eficienței energetice și a avut ca scop promovarea pe plan local a sistemelor și produselor germane din acest domeniu.

Din partea Ministerului Energiei, Cristian Ilie, director pentru Eficiență Energetică, a prezentat sursele de finanțare existente în cadrul instituției pentru companiile din domeniu. Între acestea este un program derulat în cadrul PNRR care va fi lansat la sfârșitul lunii noiembrie, în valoare de aproximativ 1,2 milioane euro, care se adresează în special firmelor mari, având o acoperire a finanțării de maxim 65%. Intenția oficialilor din minister este de a finanța 50 de proiecte care oferă soluții pe managementul energiei.

Sursa: AHK România

Vizualizări: 381