Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Active Citizens Fund: A fost lansat cel de-al treilea apel pentru întărirea relațiilor bilaterale dintre România și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein și Norvegia)

Miercuri, 26 octombrie 2022, Active Citizens Fund a anunțat lansarea celui de-al treilea apel din cadrul Fondului pentru Relații Bilaterale ce își propune să faciliteze lucrul în reţea, transfer de experienţă, împărtăşire şi transfer de cunoștințe, tehnologie, experiențe și bune practici între promotori și parteneri de proiecte din cadrul ACF România și entități din statele donatoare.

Solicitanţi eligibili în cadrul Fondului pentru Relații Bilaterale sunt:

  • Organizaţii neguvernamentale şi non-profit, cu naționalitate romȃnă, care au dobândit personalitate juridică; sau
  • Fundațiile județene pentru tineret și ale municipiului București și Fundația Națională pentru Tineret; sau
  • Societatea Națională de Cruce Roșie din România; sau
  • Organizații neguvernamentale și non-profit înființate legal într-unul dintre statele donatoare (Islanda, Liechtenstein și Norvegia).

Activităţile eligibile propuse în cadrul proiectelor pentru acest Apel trebuie să se concentreze în principal pe diseminarea şi valorizarea rezultatelor, produselor şi realizărilor principale ale proiectelor finanţate în cadrul ACF România. De asemenea, activităţile trebuie să aibă o consistentă dimensiune bilaterală cu statele donatoare, să contribuie la sustenabilitatea relaţiilor cu entităţi din state donatoare şi să reflecte măsura în care acestea sunt benefice pentru dezvoltarea capacităţii organizaţionale a solicitantului/ partenerilor.

Valoarea minimă a grantului per proiect este de 5.000 euro, iar valoarea maximă a grantului per proiect este de 30.000 euro.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ACF

Vizualizări: 159